logo

Barcelonaszerviz

Minden ami Barcelona


Programok

LÁTOGASSON  EL    AZ  ÚJ  WEBOLDALUNKRA !

http://barcelonaszerviz.combarcelonaszerviz.nanoweb.hu kép

 barcelonaszerviz.nanoweb.hu kép

SAGRADA FAMILIA  BELÉPŐJEGYEK  TÖBB ÓRÁS  SORBAN ÁLLÁS  NÉLKÜL     25€ /  alap jegy /

 

Idegenvezetés,  Autós  városnézés Barcelónában  20 €/óra vagy 150€/nap
Montserrati túra 25 €/fő + igény  esetén  Tibidabo  10€/fő

A Madriddal állandó rivalizálásban álló Barcelona,   Spanyolország második legnagyobb városa, és Katalónia fővárosa. Ezen felül a világ egyik leghíresebb, és legizgalmasabb metropolisza, a legtöbben szerepeltetik az "ide szeretnék eljutni" kívánságlistájukon e katalán várost. Ez azonban, például Rómától, vagy a horvát városoktól eltérően nem ősrégi épületeinek, és többezer éves történelmének köszönhető, pont ellenkezőleg: Barcelona a modernizmus fővárosa, és a 20. századi avantgarde művészet legbátrabb szárnypróbálgatásainak helyszíne, valamint a modern várostervezés egyik legjobb példája. Számos látnivalóját Gaudi és Luis Doménech i Montaner néha meghökkentő, a megszokott építészeti konvenciókat teljes mértékben elvető alkotásai adják. De a város modernizmusa nem merül ki az épületeiben: az utcalámpák, az erkélyek, és Barcelona számos más eleme ezt a légkört erősítik. Persze a régi Barcelonával is megismerkedhetünk a Barri Gothic negyed labirintusszerű, középkorú hangulatot árasztó szűk utcáit járva, illetve, - bár a közeli Sitgesben, vagy Costa Braván sokkal szebb partok vannak - a városnézés után Barcelona homokos strandjain is megmártózhatunk. Modernitás, ugyanakkor a hagyományok tisztelete, tengerpart, és hegyek, izgalmas látványosságok, és időtöltési lehetőségek, melyek közül a legjobbakat az alábbiakban igyekszünk bemutatni, Barcelonát a világ egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb városává teszik.

Ajánlott látnivalók: Sagrada Familia, Güell Park, Camp nou Tour, Casa Battlo, Mágikus szökőkút, La Rambla, Gótikus negyed,
Casa Milla, Montjuic, Katedrális, Picasso Múzeum, Parc de Ciutadella, Barcelona Aquarium, Állatkert, Cosmo Caixa, A Katalán Zene Palotája, Arc de Triomf (Diadalív), Torre Agbar.

 


Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.